Institute of Philosophy, Academy of Sciences of the Czech Republic

invites you to

#### 8th Colloquium on the Modalities of the Good

#### 23<sup>rd</sup> – 25<sup>th</sup> July 2024, Prague

## Tuesday 23<sup>rd</sup> July

10:00 – 11:30 Christopher Cordner (Melbourne) The Distinctive Mark of Pure Virtue?

Kant's 'Story of an Honest Man' (end of 2<sup>nd</sup> Critique)

Coffee break 30 minutes

12:00 - 12:30 Kamila Pacovská (Pardubice) Humility and Moral Success

Lunch 90 minutes

15:00 – 16:30 Oskari Kuusela (East Anglia) *The Problem of the Unity of Good* Coffee break 15 minutes

16:45 – 18:15 Philip Strammer (Pardubice) Goodness Beyond Moral Necessity

### Wednesday 24<sup>th</sup> July

10:00 – 11:30 David Levy (Edinburgh) The Good and the Particular

Coffee break 30 minutes

12:00 – 13:30 Camilla Kronquist (Åbo) Love and Meaning:

Wittgenstein on Needing Courage and Resting Secure

Lunch 90 minutes

15:00 – 16:30 Christopher Bennett (Sheffield) *After Expressive Action* Coffee break 15 minutes

16:45 – 18:15 Marina Barabas (Prague) Some Thoughts on Valuing

# Thursday 25<sup>th</sup> July

10:00 Reading Session

Venue: Institute of Philosophy, Academic Conference Centre, Husova 4/A, Prague 1 Organiser: Marina Barabas (<u>mbarabas@volny.cz</u>), Jiří Chotaš (jchotas@flu.cas.cz)